Sungarden Golf&spa Resort

Poiana Cerbului Nr. 1000, Baciu » Baciu, Cluj » Localizare pe hartă
 „Explore the legend!“
Camere: 32
Apartamente: 4
Total locuri: 64
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
590 de locuri
Sală conferințe
de 400 locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Sungarden Golf&spa Resort
Tipul unității: Complex Turistic

SunGarden Golf & SPA Resort este una dintre cele mai preferate destinatii de vacanta si relaxare din Romania. Aflat la doar 10 minute distanta de Cluj-Napoca, in Poiana Cerbului, complexul turistic privat reprezinta o evadare din viata moderna, agitata.

SunGarden Golf&SPA Resort ofera un total de 32 de camere, spatii in interior si in aer liber pentru banchete si evenimente speciale, un circuit SPA complet, un teren de golf cu 9 gauri, un Club de Golf, Academia de Golf SunGarden si o paleta larga de activitati recreative pentru intreaga familie.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Grădină
Servicii și facilități camere
Minibar
Activități de relaxare și înfrumusețare
Jacuzzi - platit
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Orange
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Baciu, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Sungarden Golf&spa Resort din Baciu, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Sungarden Golf&spa Resort? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!