S.C. Albatros SRL

Soseau Chiciului, Nr. 7 » Călăraşi, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 75
Apartamente: 12
Check-in de la: 12.00
Check-out până la: 12.00
Restaurant de
150 de locuri
Camere - S.C. Albatros SRL
Tipul unității: Complex Turistic

La 4 km de Calarasi, situat pe malul Borcei, afluent al fluviului Dunarea, Complexul Albatros Pod 4 capata intelesul cuvantului deosebit intr-un loc ferit de agitatia orasului si racorit de umbra unei vegetatii generoase.

Albatros Podul 4 este un loc ideal pentru turistii care prefera odihna, recreere si o vacanta intr-un spatiu pitoresc, cat si pentru cei in trecere spre alte destinatii. Apropierea de municipiul Calarasi, cat si de granita, cu orasul Silistra (Bulgaria), duc la o destinatie potrivita, atat pentru turistii individuali cat si pentru grupurile care prefera work-shopurile intr-o ambianta placuta si distinsa.

Complexul Albatros Pod 4 dispune de un numar total de 75 de camere, dintre care 33 camere single cu pat matrimonial, 19 camere duble si 23 de camere suite. Motelul ofera camere elegante, de lux, cu tot confortul si conditii optime de odihna intr-un ambient select.

Dotarile si serviciile incluse sunt: aer conditionat, telefon, TV cablu, minibar, grup sanitar propriu (cada + dus), uscator de par, internet wireless si prin cablu, seif pentru valori, parcare, mic dejun inclus in pretul camerei (bufet suedez), room service.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Internet
Sală de conferințe
Activități sportive și de agrement
Teren de fotbal
Activități agroturistice
Livadă / Pădure
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Călăraşi, județul Călărași, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la S.C. Albatros SRL din Călăraşi, județul Călărași, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la S.C. Albatros SRL? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!