Valea-Iazurilor

Strada Valea Iazurilor Nr.1 Belciugatele » Belciugatele, Călărași » Localizare pe hartă
Camere: 18
Apartamente: 3
Total locuri: 22
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
200 de locuri
Camere - Valea-Iazurilor
Tipul unității: Pensiune

Complexul Valea Iazurilor este situat la 24 de km de Bucuresti in Comuna Belciugatele. Urmariti corabia in Belciugatele.

Locatia este pozitionata pe malul lacurilor ( raul Mostistea ) din Belciugatele si este dotata cu : pensiune moderna, pensiune rustica, restaurant modern, restaurant rustic, terasa copertata/decopertabila, sala de conferinte, sala fitness, sauna, jacuzzi, piscina in aer liber, teren sintetic, balti pescuit, cabanute, terase ponton, foisoare, atv-uri, buggy-uri, etc.

Baltile de pescuit contin urmatoarele specii de pesti : crap, cteno, salau, stiuca, novacsalonta, etc.

Arhitectura uimitoare a restaurantului nostru rustic in forma de vapor, aleile amenajate si imprejmuite cu pomi si flori, baltile pline cu pesti cu ale lor foisoare, piscina moderna cu plaja de nisip ce aduce un strop de mare la doar 24 km de Bucuresti in Belciugatele si nu in ultimul rand peisajul mirific de poveste fara egal, sunt cateva dintre atractiile oferite de centrul nostru de agrement.

Valea Iazurilor vă permite să vă relaxaţi, sa experimentati în cadrul locatiei confortul absolut si sa degustati faimoasele noastre produse facute dupa retete si origini proprii, saramura de crap si “pomana pestelui”.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă • Bulgară • Olandeză

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Bucătărie proprie echipată
Camere pentru nefumători
Activități sportive și de agrement
Plajă privată
Remi / Rummy
Tenis de masă - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Belciugatele, județul Călărași, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Valea-Iazurilor din Belciugatele, județul Călărași, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Valea-Iazurilor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!