Vita de vie

Comuna Merei, Sarata Monteoru, Nr.263 » Merei, Buzău » Localizare pe hartă
Camere: 9
Total locuri: 18
Check-in de la: 12
Check-out până la: 12
Camere - Vita de vie
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Viţa de vie pune la dispoziţia clienţilor o vilă de tipul P+1

La parter exista living, sufragerie, baie si doua bucatarii., La etaj sunt cinci camere duble dotate cu garderob si CATV.,

Doua dintre camere au balcon propriu iar una dintre ele are baie proprie.

Grupurile sanitare de la etaj in numar de doua, sunt dotate si cu cabine de dus. Intreaga locatie are acoperire internet-wireless.

Suplimentar exista o casuta cu doua camere ce au un perete comun, terasa comuna si bai proprii separate. Camerele sunt dotate cu CAT TV, garderob si paturi duble. Grupurile sanitare sunt dotate si cu cabine pentru dus.

Pensiunea Viţa de vie mai dispune şi de o gradină cu loc pentru grătar precum şi de locuri de parcare securizate.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Internet
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Televizor
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Merei, județul Buzău, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Vita de vie din Merei, județul Buzău, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Vita de vie? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!