Hostel Peaches

Orzari, Nr. 52 » București, Romania » Localizare pe hartă
 „Friends and friends of friends“
Camere: 3
Total locuri: 18
Check-in de la: 16:00
Check-out până la: 10:30
Sală conferințe
de 18 locuri
Camere - Hostel Peaches
Tipul unității: Vilă


Suntem un grup de prieteni care iubesc calatoriile, descoperirea de noi locuri si oameni din culturi diferite. Am devenit dependenti de intalnirea cu oameni ca noi, prin urmare am decis sa transformam aceasta pasiune in realitate prin Hostel Peaches.

Farmecul camerelor moderne, cu bai spatioase si terasa luminata de lumanari in fiecare noapte, combinate cu dorinta noastra de a va oferi servicii ireprosabile va face unica experienta dumneavoastra in Bucuresti, intr-o atmosfera confortabila. Terasa este ideala pentru a petrece timp valoros aproape de oamenii importanti si departe de aglomeratia din Bucuresti. In curtea hostelului se pot organiza cu usurinta petreceri private sau orice fel de evenimente, inclusiv gratare.

Suntem încantati sa va oferim informatii turistice si, de asemenea, tururi de oras atunci cand sunt disponibile. Multi din oaspetii nostri sunt din tari straine deci daca va doriti si o scurta experienta internationala, puteti sa alegeti cu incredere Hostel Peaches.

Securitatea este luata în serios, cainele nostru Dutu este prietenos dar in acelasi timp asigura siguranta hostelului ca un profesionist :)

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces la Living
Serviciu de călcat îmbrăcăminte
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Cablu TV
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Cosmote
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în București, județul București, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hostel Peaches din București, județul București, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hostel Peaches? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!