Valahia

Sat Pascoaia, Oras Brezoi » București, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 42
Apartamente: 4
Total locuri: 100
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
100 de locuri
Sală conferințe
de 50 locuri
Camere - Valahia
Tipul unității: Pensiune

Situat la 10 km de Brezoi, pe malul stang al Lotrului, Pensiunea Valahia este o mare tentatie pentru cei ce doresc sa se rupa din cotidian, pentru cei ce iubesc puritatea naturii sii ineditul, pentru turistul de ocazie sau cel avizat, pentru cel cu rucsacul în spate sau cel motorizat, pentru totii iubitorii de frumos.

Sosit la Pensiunea Valahia, situata la poalele muntilor Lotrului, intalnesti un cadru natural de exceptie; un adevarat colt de rai cu 15000 mp de curte cu vegetatie diversa strabatuta de paraul Vizuinilor, cascade, lacuri de pesti, poduri suspendate, pasari si animale exotice, complex de joaca pentru copii, teren de sport, jacuzi, piscina, liniste si aer proaspat de munte, surprize culinare cu preparate specifice zonei si preparate vanatoresti.

Indiferent de motivatie, la munca sau petrecere, Indiferent de anotimp, turistul ce isi petrece vacanta la Pensiunea Valahia, ramane fidel acesteia. O veche zicala spune: „Cel ce bea apa din Lotru, ramane aici cu totul”.

Valea Lotrului a fost si este un „El Dorado” romanesc. Valea Lotrului este o gura de rai, un pamant al fagaduintei din care fiecare culege ce doreste, este o gazda primitoare pentru toti cei ce îi trec pragul, care odata sositi aici, devin musafirii ei vesnici.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Zonă de joacă pt. copii
Activități de relaxare și înfrumusețare
Sală de fitness - platit
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în București, județul București, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Valahia din București, județul București, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Valahia? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!