Hotel Samaa

Bdul Ion Mihalache Nr. 319C Sector 1 » București, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 21
Apartamente: 1
Total locuri: 44
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
50 de locuri
Sală conferințe
de 15 locuri
Camere - Hotel Samaa
Tipul unității: Hotel
GPS decimal: 44.433 / 26.1
GPS grade   : 44° 25' 58.8" / 26° 6' 0"

Situat în apropierea principalelor puncte de interes ale Bucureştiului, Hotelul Samaa estela numai 5 minute de centrul oraşului şi de Centrul Expozitional Romexpo, la 10 minute de Aeroportul Baneasa si 20 minute de Aeroportul Henri Coandă.

Hotelul Samaa oferă o gamă largă de servicii pentru oamenii de afaceri şi turişti într-o zonă foarte liniştită.

Bucuraţi-vă de camerele foarte confortabile, serviciile personalizate şi facilităţile moderne, precum si de restaurantul care serveşte bucătărie internaţională, pentru a vă face şederea o experienţă foarte relaxantă şi plăcută.

Design-ul camerelor este axat pe o atmosfera relaxanta, beneficiind de lumina naturala si deschiderea ferestrelor. Toate camerele sunt confortabile si bine echipate pentru a va oferi posibilitatea de a va simti „ca acasa’’.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Lift / Ascensor
Serviciu de călcat îmbrăcăminte - platit
Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Încălzire centrală
Facilități baie
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în București, județul București, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Samaa din București, județul București, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Samaa? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!