Casa Verde

Bucuresti sect 4 , str pictor Stefan dumitrescu nr 2D » București, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 23
Total locuri: 41
Check-in de la: oricand
Check-out până la: 12
Sală conferințe
de 20 locuri
Camere - Casa Verde
Tipul unității: Hotel
GPS decimal: 44.433 / 26.1
GPS grade   : 44° 25' 58.8" / 26° 6' 0"

Hotel Casa Verde este un hotel modern situat in Bucuresti, sectorul 4, in proximitatea City Mall.

Oferta diversificata si ambianta reconfortanta, o adevarata oaza de verdeata in oras, preturile fara concurenta si conditiile de cazare deosebite va vor convinge cu siguranta sa ne treceti pragul. Personalul nostru va sta la dispozitie NON STOP.

Hotelul Casa Verde din Bucuresti, va ofera conditii deosebite de cazare, in 23 de camere 2 stele dotate cu aer conditionat, tv, internet wireless gratuit, grupuri sanitare independente, dus si o servire impecabila.

Un hotel cu traditie, situat in centrul Bucurestiului, infiintat in anul 2010.

Oferim servicii de cazare la standarde de calitate excelenta in camere de 2 stele.

Hotel Casa Verde este un hotel modern situat in Bucuresti, sectorul 4, in proximitatea City Mall. Oferta diversificata si ambianta reconfortanta, o adevarata oaza de verdeata, preturile fara concurenta si conditiile de cazare deosebite va vor convinge cu siguranta sa ne treceti pragul. Personalul nostru va sta la dispozitie NON STOP.

Hotelul Casa Verde din Bucuresti, va ofera conditii deosebite de cazare, in 23 de camere 2 stele dotate cu aer conditionat, tv, internet wireless gratuit, grupuri sanitare independente si o servire impecabila. Hotel Casa Verde detine si o sauna complet utilata.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Televizor
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în București, județul București, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Verde din București, județul București, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Verde? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!