Litovoi

Str.Litovoi, Sector2 , Bucuresti » București, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 20
Apartamente: 20
Total locuri: 74
Check-in de la: 11.30
Check-out până la: 11.30
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Litovoi
Tipul unității: Hotel
GPS decimal: 44.433 / 26.1
GPS grade   : 44° 25' 58.8" / 26° 6' 0"

Hostelul Litovoi–, oaza de liniste,prospetime ,relaxare , confort in mijlocul nebuniei “Iar faptul ca este nou pe piata este un atu in plus pentru turistii care isi doresc conditii de invidiat.

se adreseaza tuturor categoriilor de turisti.

Asezare: Suntem situați la 2 stații distanță de metrou obor, o stație de hypermarketul Kaufland, la dispoziția dvs fiind tramvaiul 21 și troleibuzul 66 liniile cu cel mai mare circuit din București.

Puteți lua unul dintre cele două mijloace de transport în comun de la Piața Obor și coborâți la a doua statie inspre Doamna Ghica, la intersecția cu strada Litovoi Voievod.

De aici, pe aceasta stradă, Hostel Litovoi se găsește la o distanță de 150 de m.

Dotari camere:Cele 20 camere pe care le punem la dispoziția distinșilor noștri clienți, dintre care 1 camera pentru o persona, 4 camere de 2 persoane, 4 camere de 2 persoane cu pat matrimonial, 7 camere pentru 6 persoane, și 2 camere pentru 4 persoane sunt dotate cu aer condiționat, cablu tv, mini-bar, 2 băi dotate cu cabină de duș, bar.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Arabă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Recepție non-stop
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Facilități baie
Baie proprie
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în București, județul București, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Litovoi din București, județul București, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Litovoi? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!