Amzei Hotel

Piata Amzei Nr. 8 Sector 1 » București, Romania » Localizare pe hartă
 „Intimitate si lux in centrul bucurestiului“
Camere: 22
Apartamente: 4
Total locuri: 40
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Sală conferințe
de 45 locuri
Camere - Amzei Hotel
Tipul unității: Hotel

Intimitate si lux in centrul Bucurestiului

Amzei Hotel va ofera cele mai noi si moderne facilitati, toate acestea intr-un stil clasic-elegant in apropierea celei mai renumite artere bucurestene : Calea Victoriei.

Prin contrast fata de atmosfera traditionala a marilor lanturi hoteliere, Amzei Hotel este un hotel tip boutique, un loc plin de personalitate care asigura cel mai mare respect fata de intimitatea tuturor oaspetilor sai.

Amzei Hotel este situat in zona ultracentrala a orasului Bucuresti, pe Strada Piata Amzei nr. 8, aproape de Calea Victoriei, la 30 minute de Aeroportul International Henri Coanda

Amzei Hotel are 22 de camere toate echipate cu cele mai moderne facilitati. Hotelul dispune de bar, salon de mic dejun si o sala multifunctionala de 45 locuri, locul perfect pentru conferinte, seminarii, training, intalniri manageriale, lansari de produse. Sala este dotata cu echipamente moderne audio-video, flip-chart, internet de mare viteza.

Designul stilizat al camerelor combina mobilierul clasic si elegant cu facilitati moderne in urmatoare structura : 4 camere standard, 14 camere deluxe, 4 junior suite

Confortul dumneavoastra este important pentru noi si de aceea toate camerele sunt echipate cu : acces cu cartela magnetica, aer conditionat, telefon,acces gratuit la internet de mare viteza, Televizoare LCD, safe si minibar.

Amzei Hotel ofera servicii de prima clasa tuturor oaspetilor sai : parcare, ascensor pentru persoane, mic dejun inclus in tariful camerei, apel de trezire, pastrare bagaje, acces la presa locala,receptie si transmisie fax.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Lift / Ascensor
Plata cu cardul
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Cablu TV
Telefon
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în București, județul București, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Amzei Hotel din București, județul București, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Amzei Hotel? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!