Hotel Minerva 4* Bucuresti

Strada Gheorghe Manu 2-4, Sector 1 » București, Romania » Localizare pe hartă
 „Your perfect 4* stay hotel in bucharest“
Camere: 149
Apartamente: 5
Total locuri: 276
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
88 de locuri
Sală conferințe
de 200 locuri
Camere - Hotel Minerva 4* Bucuresti
Tipul unității: Hotel

Hotelul MINERVA este printre cele mai cunoscute hoteluri din Bucuresti, atât datorita amplasamentului ideal, chiar in centrul orasului (intre Piata Romana si Piata Victoriei), cat si a calitatii serviciilor oferite de-a lungul timpului.

Hotelul nostru, clasificat la 4 stele, are, incepand din luna mai 2007, 149 de camere. Astfel, capacitatea hotelului a crescut de la un numar de 86 la 149 spatii de cazare (camere single, duble, apartamente), oferind oaspetilor nostri un grad sporit de confort. Doua etaje ale hotelului sunt destinate nefumatorilor.

Minerva Hotel, cu cele 149 de camere, dispuse pe 6 nivele, este unul dintre cele mai placute hoteluri de 4 stele din Bucuresti.

Aflandu-se in centrul capitalei Romaniei, pe unul dintre cele mai importante bulevarde, chiar la intersectia cu strada Gheorghe Manu, care uneste Bulevardul Lascar Catargiu si Calea Victoriei, ofera avantajul accesului facil catre si dinspre cele mai importante obiective si zone de interes ale capitalei , ca de exemplu: Gara de Nord- cel mai mare si important nod feroviar al tarii, Centrul Expozitional Romexpo – care gazduieste cele mai mari si importrante targuri nationale si internationale, Muzeul Satului - unic in Europa, Palatul Guvernului si Palatul Parlamentului – cea mai mare cladire din Europa si a doua dupa Pentagon, Piata Revolutiei, Centrul Vechi - renumit pentru multitudinea cafenelelor, restaurantelor si magazinelor amplasate pe strazi si in cladiri istorice, in cadre arhitectonice deosebite si nu in ultimul rand la cateva minute de Calea Victoriei – renumita pentru magazinele de lux si elegantele ei cazinouri.inerva Hotel ramane cea mai buna alegere ca punct de plecare catre toate activitatile de business, culturale, distractive si de shopping in Bucuresti.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Spălătorie - platit
Servicii și facilități camere
Minibar
Activități de relaxare și înfrumusețare
Spa
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în București, județul București, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Minerva 4* Bucuresti din București, județul București, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Minerva 4* Bucuresti? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!