Tranzzit

Lipova , Nr. 24, Sector 1,bucuresti » București, Romania » Localizare pe hartă
 „Un hotel de incredere“
Camere - Tranzzit
Tipul unității: Hotel

Hotelul Tranzzit este situat în apropierea Gării de Nord, într-un cartier cu aer boem, încărcat de istorie şi monumente arhitectonice.

Amenajat intr-o constructie noua, hotelul nostru va ofera cele mai moderne facilitati pentru a va asigura un sejur cat mai agreabil.

Hotelul Tranzzit dispune de 14 camere duble matrimoniale si duble twin, mari, luminoase dotate cu mobilier modern si lucrari de arta contemporana, televizor LCD, baie cada/dus, acces Wi-Fi gratuit, pastrarea obiectelor de valoare la receptie, rezervarea biletelor de avion sau tren, rent-a-car, imprimanta - copiator, servicii postale - de curierat, pastrarea bagajelor, asistenta in procurarea biletelor la teatru, cinema sau alte evenimente, mini bar .

Garantam o calitate a serviciilor oferite ireprosabila!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Spălătorie - platit
Servicii și facilități camere
Minibar
Seif
Facilități baie
Baie cu vană
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în București, județul București, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Tranzzit din București, județul București, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Tranzzit? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!