Siqua Hotel

Calea Plevnei 59 A Sector 1 » București, Romania » Localizare pe hartă
 „Da! aici veti gasi cele mai bune camere“
Camere: 40
Apartamente: 3
Total locuri: 74
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
52 de locuri
Sală conferințe
de 60 locuri
Camere - Siqua Hotel
Tipul unității: Hotel

Conceput si deschis in anul 2006 ca un Boutique Hotel, desi serviciile prompte ,camerele mari si spatioase, precum si dotarile depasesc standardele unui hotel de 4 stele,din dorinta de a gazdui si oaspetii care nu pot beneficia de serviciile unui hotel de peste 3 stele, din motive de regulament intern al companiei acestora,a fost clasificat la 3 stele.

Opera Naţionala si Facultatea de Drept, Clubul Silver Church si Palatul Parlamentului sunt doar cateva dintre atractiile si reperele din vecinatatea hotelului SIQUA .

Dotarile standard precum Internet WI-FI gratuit, camere pentru nefumători, geamuri funcţionale, acces cu cartela magnetica, bideu,sistem de alarmare în caz de incendiu, etc., pe care noi le considerăm de bază, precum si personalizarea sau adaptarea serviciilor la cerinţele oaspeţilor noştri garanteaza reusita unui sejur perfect.

Daca v-aţi întrebat ce înseamnă SIQUA… noi vă dezvăluim. Numele hotelului Boutique vine de la răspunsul pe care v-aţi obişnuit să-l auziţi şi îl veţi auzi şi de acum înainte de la noi… DA… AICI!!… în Italiană ….SI!… QUA!!

Un răspuns afirmativ la oricare dintre solicitarile sau nevoile dumneavoastră.

Hotelul Siqua are un concept inovator care mizează pe customizarea serviciilor şi facilităţilor pentru cele mai diverse nevoi. Noi nu avem clienţi, avem oaspeţi pe care îi tratăm individual, în funcţie de particularităţile şi preferinţele fiecăruia. Nu există solicitări pe care să nu le putem satisface şi nici situaţii la care să nu putem oferi o soluţie rapidă şi eficientă.

Da… aici, la Boutique Hotel, esteticul, funcţionalul şi confortul se împletesc astfel încât să vă simţiţi cât mai aproape de atmosfera de acasă. La a doua sosire a clientului noi ştim deja cum îi place cafeaua, ce particularitati are dieta lui şi ce putem face pentru a-i îndeplini toate capriciile, iar aceasta este marca unicităţii serviciilor noastre.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Restaurant
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Facilități baie
Baie proprie
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în București, județul București, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Siqua Hotel din București, județul București, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Siqua Hotel? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!