Residence Domenii Plaza

str. Alexandru Constantinescu. Nr. 33 » București, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Residence Domenii Plaza
Tipul unității: Hotel

Inaugurat in anul 2007 si situat in zona rezidentiala de langa Arcul de Triumf, Residence Domenii Plaza este un elegant boutique hotel de 4 stele lux, cu 33 de camere.

Deschis in 2007 intr-o zona rezidentiala foarte frumoasa si linistita aproape de Arcul de Triumf, Residence Domenii Plaza- Business & Wellness este un hotel si restaurant superior de 4 stele aproape de centrul orasului, oferind servicii personalizate.

Fiind la 20 de minute de aeroport, 10 minute de centrul orasului si la 5 minute de centrul expozitional RomExpo, hotelul este pozitionat ideal atat pentru calatorii in interes de afaceri, cat si pentru turisti.

De asemenea, hotelul are o sala de conferinte mare si stilata cu toate facilitatile necesare. Elegantul restaurant Cerisiers isi asteapta clientii intr-un decor special, oferind o atmosfera fermecatoare. Sa luati pranzul sau cina la Cerisiers Domenii Plaza este intotdeauna o experienta placuta, amplificata in unele seri de muzica lina la pian cantata live.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Transport auto de la aeroport - platit
Servicii și facilități camere
Minibar
Room-service
Activități de relaxare și înfrumusețare
Jacuzzi - platit
Facilități baie
Duș
· Despre Residence Domenii Plaza pe Profilul de Facebook al Plecat.ro

    "Fara indoiala cu totii am ajuns, sau ne-am dori sa ajungem in capitala tarii noastre, iar daca ajungem ce loc ar fi mai potrivit pentru sedere decat in zona rezidentiala, tocmai langa Arcul de Triumf. Residence Domenii Plaza este recomandarea noastra ,pentru cateva zile de neuitat. Un elegant boutique hotel de 4 stele ce va ofera servicii personalizate si se afla la doar cateva minute de aeroport, ori de Centrul Expozitional RomExpo. Un click doar si veti afla toate informatiile cu privire la care si un like pentru a ne demonstra, din nou, interesul dumneavoastra fata de pagina noastra :)"

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în București, județul București, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Residence Domenii Plaza din București, județul București, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Residence Domenii Plaza? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!