Rivoli

Postavarului 98A,sector 3 Bucuresti » București, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Rivoli
Tipul unității: Hotel
{HOTEL_GPS}

Hostel Rivoli este o constructie noua, situata in sectorul 3 al Capitalei (Titan), intr-o zona linistita si foarte curata, la 2 minute de autostrada Soarelui si la 7 minute de centrul orasului. Ne adresam deasemenea clientilor tip business cat si turistilor, oferind o paleta vasta de servicii gata sa raspunda tuturor exigentelor dumneavoastra.La primul etaj al cladirii va punem la dispozitie un restaurant cu specific international, care de asemenea este dotat si cu o terasa descoperita, unde ambianta placuta va intampina completand caldura personalului.

Alte servicii pe care le punem la dispozitia dumneavoastra:

- transfer de la / spre Aeroport

- curatatorie

- trezirea la cerere

- spalatorie profesionala auto

- fax, imprimanta, copiator.

Toate camerele dispun de televizor, minibar, aer conditionat si acces la internet WiFi.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Chemare Taxi
Curte
Terasă
Servicii și facilități camere
Apel trezire / Wake-up call
Frigider
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în București, județul București, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Rivoli din București, județul București, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Rivoli? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!