Hostel Floreasca

19 Calea Floreasca, 014452 Bucharest » București, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 5
Total locuri: 24
Check-in de la: 16:00
Check-out până la: 11:00
Pagina pe Facebook
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Hostel Floreasca
Tipul unității: Hotel

Hostelul Floreasca ofera o solutie rapida, moderna si sigura de cazare in centrul Bucurestiului ,toate la un pret redus!

Hostelul nostru dispune de 24 de locuri de cazare, dispuse in 5 camere: Primaverii Room, Universitatii room, Cotroceni room, Unirii Room si Iancului Room. Toate camerele dispun de paturi suprapuse si mobilier nou.

De asemenea punem la dispozitia dumneavoastra o bucatarie complet utilata, free coffee si free drinks!

Pe terasa noastra puteti servi masa alaturi de prieteni si alti turisti, sau pur si simplu puteti sa va relaxati beneficiind de o priveliste minunata catre zona de vile din cartierul Dorobanti-Floreasca.

In apropierea hostelului beneficiati de o multitudine de facilitati de agrement si distractii cum ar fi: pub-uri, baruri, cluburi, restaurante, fast-food-uri, sali de fitness&spa, piscine, teatre, circ, muzee, terenuri de sport,etc .

Va asteptam cu drag si nu ezitati sa ne vizitati la Hostel Floreasca!

Facilități și servicii »

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în București, județul București, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hostel Floreasca din București, județul București, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hostel Floreasca? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!