Hotel Cismigiu

Bd. Regina Elisabeta 38 » București, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 60
Apartamente: 60
Total locuri: 75
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Sală conferințe
de 350 locuri
Camere - Hotel Cismigiu
Tipul unității: Hotel

Situat in centrul Bucurestiului si de curand reconstruit, Hotel Cismigiu are un secol vechime si un milion de povesti de spus - iar acum e gata sa inceapa o noua etapa din lunga sa istorie. Pentru o ambianta fantastica, designul sau imbina mostenirea cu noutatea, arhitectura Art Nouveau cu stilul contemporan.

Elegant si chic in stil retro, hotelul se afla la doar 3 minute de mers de celebrele cafenele si terase din Centrul Vechi si la 20 de minute cu taxiul de Aeroportul International Otopeni. Descopera joie de vivre alegand una dintre cele 60 de camere si apartamente complet utilate si decorate modern, pentru a oferi maximum de confort si relaxare!

Hotelul gazduieste faimoasa berarieGambrinus, un restaurant cu terasa exterioara la ultimul etaj, un centru de afaceri pentru intalniri de business , seminarii si training-uri la etajul 1 si o parcare subterana. Puteti lua pulsul cultural al orasului in Centrul Vechi, dar Hotel Cismigiu este un reper in sine, acum fiind si gazda Institutului Cultural Spaniol Cervantes. Viva la historia!

Toate serviciile oferite de Hotel Cismigiu respecta regulile unui comportament eco-responsabil!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Senzori de fum
Televizor
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Telekom
Scanner
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în București, județul București, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Cismigiu din București, județul București, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Cismigiu? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!