Schimbă pagina →
1 

Cazare în Vistisoara, Brasov
1 pensiuni, hoteluri și vile

Gia din Viștișoara

12 locuri

Nota 6.8 / 10
· Servicii, facilități, activități  -  Ce v-ar interesa?
Access la bucătărie ech...
Frigider
mai multe servicii:
Cablu TV
Cărți de joc
Duș
Fier de călcat
Grătar / Barbeque
Monopoly / jocuri de so...
Panoramă, privelişte
Pârtie de ski
Remi / Rummy
Televizor
Teracotă
Terasă
Uscător de păr

Oferte speciale sponsorizate - idei de vacanță la prețuri abordabile din localitatea Viștișoara, judetul Brasov

Gia - oferta de cazare
Adresa:
din Viștișoara, judetul Brasov

Cazare Cabană Vistisoara - prețuri mici și oferte speciale

   Cabana Gia este situata la poalele Muntilor Fagaras, la 3 km de Manastirea Sambata de Sus, in zona Vistisoara. Cabana Gia dispune de 3 camere cu pat dublu si o camera cu 2 paturi duble, living, bucatarie si baie. Alte utilitati: frigider, aragaz, filtru de cafea, televizor cu Digi tv, caldura si apa calda. Afara, loc de gratar si disc, terasa si balansoar.
 Tarif indisponibil
pentru moment
 
Capacitate
max. 12 locuri
Schimbă pagina →
1 

Ghid de vacanță în Vistisoara și împrejurimi. Află tarifele care te interesează

Accesând gratuit ghidul turistic Plecat.ro, veți găsi informații turistice utile și oferte de cazare atractive în localitatea Vistisoara sau în localitățile învecinate din județul Brasov.

Prețuri și Oferte Speciale în Vistisoara puse la dispoziția dumneavoastră într-un mod simplu și eficient

Vă punem la dispoziţie informaţii ajutătoare despre cazări la unităţile de turism de toate tipurile şi categoriile din Vistisoara, Brasov. Impresiile altora despre serviciile, facilităţile, recepţia şi ospitalitatea gazdelor vă vor fi fără îndoială de folos.

Cel mai simplu și eficient mod de găsi cazarea ideală în Vistisoara!

Indiferent dacă sunteţi la prima căutare de cazare pe internet sau sunteţi un obişnuit al informării online portalul nostru vă propune acele informaţii de care aveţi nevoie într-un mod uşor de urmărit şi de înţeles. Folosiţi filtrele pentru a căuta doar pensiuni sau hoteluri de o anumită categorie sau care oferă un anumit tip de servicii sau de distracţii, configuraţi perioada exactă pentru care căutaţi o cameră şi vizualizaţi lista de obiective şi atracţii aflate în imediata apropiere a unităţii de turism alese.

· Cazări în localități apropiate de Vistisoara
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Vistisoara? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Vistisoara Rating: 7.1 out of 10 based on 68 voturi
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte de cazare în Viștișoara Brașov cu toate informațiile necesare pentru pregătirea concediului sau sejurului dumneavoastră: hoteluri, vile și pensiuni ieftine, servicii, facilități, activități de vacanță precum și o hartă interactivă a obiectivelor turistice în Viștișoara Brașov și împrejur. Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră. Pe plecat.ro vă invităm să vă faceți valiza și să plecați într-un voiaj virtual