Viscri Onea 199

Strada Principala,nr. 199,local. Viscri » Viscri, Brașov » Localizare pe hartă
 „Va servim cu placere“
Camere: 5
Total locuri: 10
Check-in de la: 4:20
Check-out până la: 7:00
Restaurant de
20 de locuri
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Viscri Onea 199
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea va invita sa savurati mesele de peste zi in noua sala de mese (15 locuri). Vi se vor servi mancaruri traditionale, naturale cu ingrediente din gospodaria proprie.

Situata in mijlocul localitatii Viscri, in vecinatatea printului Charles, Pensiunea Onea va asteapta sa petreceti o vacanta linistita, relaxanta in mijlocul naturii departe de zgomotul orasului.
Zona este recunoscuta pentru mancarurile traditionale romanesti si sasesti cat si prin frumusetea peisajelor unice.

! Pensiunea va ofera plimbari cu caruta la iarba verde la stinile din apropiere puteti vizita casa printului Charles pe care o puteti vedea stind la geamul pensiunii Onea. va asteptam sa petrececi un weekend relaxat la pensiunea noastra

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Grădină
Internet
Facilități baie
Baie proprie
Activități agroturistice
Activități fermă și gospodărie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Viscri, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Viscri Onea 199 din Viscri, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Viscri Onea 199? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!