Motel Timișul De Jos

Dn1 Km 155, Timisul De Jos, Brasov » Timișul de Jos, Brașov » Localizare pe hartă
Camere: 30
Apartamente: 3
Total locuri: 61
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
60 de locuri
Sală conferințe
de 60 locuri
Camere - Motel Timișul De Jos
Tipul unității: Motel

Motelul Timişul de jos: o atmosfera relaxanta si familiala fiind locul ideal unde puteti petrece un minunat concediu la munte, inconjurati de peisaje minunate; totodata avand in vedere faptul ca este situat in apropierea orasului Brasov, mai exact la 10 minute, poate gazdui oamenii de afaceri care ne viziteaza orasul, dar si pe cei aflati in tranzit.

Camere la Motelul Timişul de jos: va punem la dispozitie 30 de camere largi si spatioase. Camerele sunt dotate cu cabine de dus, telefon, televizor.

Facilitati: motel Timisul de Jos pune la dispozitia clientilor cazati: internet , restaurant deschis pana la ultimul client, o sala de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri, parcare gratuita, zona verde special amenajata pentru gratare pe timpul verii. Sala de conferinte este dotata cu videoproiector si flipchart.

Mancarea se pregateste dupa retete romanesti si internationale cu un raport calitate/pret atractiv pentru clienti.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Panoramă, privelişte
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Masă de biliard
· Despre Motel Timișul De Jos pe Profilul de Facebook al Plecat.ro

    "O atmosfera relaxanta si familiala fiind locul ideal unde puteti petrece un minunat concediu la munte, inconjurati de peisaje minunate; totodata avand in vedere faptul ca este situat in apropierea orasului Brasov, mai exact la 10 minute, poate gazdui oamenii de afaceri care ne viziteaza orasul, dar si pe cei aflati in tranzit. De toate aceste facilitati puteti beneficia doar la Motelul Timisul de Jos, aflat in Brasov. Un click pentru a afla toate detaliile despre cazare si un like pentru a ne arata interesul dumneavoastra :)"

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Timișul de Jos, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Motel Timișul De Jos din Timișul de Jos, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Motel Timișul De Jos? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!