Grand Hotel Perla Ciucasului

Str. Tarlungului, nr. 110 A, Loc. Tarlungeni, Brasov » Tărlungeni, Brașov » Localizare pe hartă
 „Evadare totala intr-o lume a elegantei“
Camere: 51
Apartamente: 2
Total locuri: 114
Check-in de la: 14.00
Check-out până la: 12.00
Restaurant de
100 de locuri
Sală conferințe
de 100 locuri
Camere - Grand Hotel Perla Ciucasului
Tipul unității: Complex Turistic

Situat într-o splendidă zona din împrejurimile Braşovului, localitatea Tărlungeni, o oază de linişte şi armonie cu ape de izvor din Muntii Ciucas, lac si aer curat înconjurat de dealuri, munti şi păduri pe o intindere de 32 Ha, Complexul Grand Hotel Perla Ciucaşului reprezinta alegerea potrivita, oferindu-va conditii ideale pentru un sejur de neuitat.

Complexul cuprinde un hotel de 3 stele cu 40 camere duble, restaurant, 2 Vile de Lux, sala de conferinta( 40 de locuri) teren de tenis, teren de fotbal, stana turistica, un centru de echitatie, sala de jocuri (biliard, ping-pong si dartz).

Cele 40 de camere duble ale hotelului şi cele 2 Vile de lux din cadrul complexului sunt construite şi decorate pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, designerii având in vedere în permanenţa confortul şi relaxarea, atât de necesare oaspeţilor.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Lift / Ascensor
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Frigider
Minibar
Încălzire centrală
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Tărlungeni, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Grand Hotel Perla Ciucasului din Tărlungeni, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Grand Hotel Perla Ciucasului? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!