Pui De Urs

Sat Ciocanu, Com. Dambovicioara - Langa Satul Sirnea » Șirnea, Brașov » Localizare pe hartă
Camere - Pui De Urs
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Pui De Urs este plasata intre muntii Piatra Craiului si muntii Bucegi, la peste 1300m, in depresiunea Rucar - Bran, pe marea deschidere a vaii Dambovitei.

Este situata intr-o zona superba la poalele Masivului Piatra Craiului, in satul Ciocanu comuna Dambovicioara - langa satul Sirnea.

Pensiunea Pui De Urs, ofera turistului placerea vizuala specific montana dar si comfortul recreativ al unei pensiuni pasnice si linistite. Iubitorilor de munte li se deschid de aici poteci nenumarate spre Piatra Craiului, iar la cativa kilometri in sens opus se ridica muntii Bucegi.

De asemenea cu masina se poate strabate culoarul Rucar - Bran in ambele sensuri lejer, drumul oferind privelisti minunate.

Pentru cei ce cauta momentele de relaxare sau pentru iubitorii peisajelor sau traseelor montane, este locul ideal, pensiunea Pui De Urs oferind un peisaj de vis si un loc ideal pentru petrecerea week-end-urilor, sarbatorilor, concediilor sau vacantelor.

Pentru cei ce aleg muntele ca mijloc de recreere, aceasta zona este perfecta.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Zonă de joacă pt. copii
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Șah / Table
Activități agroturistice
Foc de tabără
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Șirnea, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pui De Urs din Șirnea, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pui De Urs? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!