Casa Șoricelu

Sacele, Str Bunloc Nr 113 » Săcele , Brașov » Localizare pe hartă
Camere - Casa Șoricelu
Tipul unității: Pensiune

Situata intr-un cadru natural deosebit, la poalele muntilor Piatra Mare, pensiunea "CASA SORICELU" este locul ideal pentru a petrece vacante de neuitat.

Sentimentul de "ACASA" este cel mai elocvent pentru a caracteriza pensiunea noastra.

Oricine este binevenit!

Fie ca esti plecat in vacanta si cauti un loc de relaxare, fie ca ai nevoie de un spatiu unde sa te intalnesti cu partenerii de afaceri, la "Casa Soricelu" gasesti exact ceea ce cauti.

Muntii Piatra Mare se desfasoara semet deasupra pensiunii "Casa Soricelu". De aici puteti pleca in drumetii spre obiectivele naturale din acest masiv: Babele Pietrei Mari, Cascadele Sapte Scari, Cheile Sapte Scari, Cheile si Cascada Tamina, Lapiezurile din Piatra Scrisa, Lapiezurile de la Sirul Stancilor, Prapastia Ursului, Pestera de Gheata.

Cadrul natural va ofera posibilitatea de a efectua: zboruri cu parapanta, ski, sanius, moto-cros, plimbari cu telescaunul.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Servicii și facilități camere
Seif
Activități sportive și de agrement
Monopoly / jocuri de societate
Rappel / Tiroliană - platit
Închiriere ATV
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Săcele , județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Șoricelu din Săcele , județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Șoricelu? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!