Complex Turistic Hanul Muresenilor

Valea Larga, 57, Sacele » Săcele , Brașov » Localizare pe hartă
Camere: 37
Apartamente: 10
Total locuri: 71
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
250 de locuri
Sală conferințe
de 180 locuri
Camere - Complex Turistic Hanul Muresenilor
Tipul unității: Complex Turistic

Situat in orasul Sacele la doar 6km de Brasov, intr-un cadru natural mirific, avand in apropiere Biserici Romane, Ortodoxe si Catolice foarte vechi si fiind inconjurat de paduri generoase de conifere, Complexul Hanul Muresenilor ofera un standard ridicat de cazare si multe posibilitati de divertisment. Hotelul dispune de 12 camere duble matrimoniale cu paturi generoase king size , 12 camere twin,6 camere junior suite,3 camere single si 4 camere duble executive- penthouse avand un total de 71 locuri de cazare si posibilitatea suplimentarii cu paturi pliante hoteliere pana la 80 locuri de cazare.

Restaurantul Hanul Muresenilor cu o capacitate de 250 de locuri, construit in stil traditional romanesc va satisface cu siguranta cele mai diversificate gusturi oferind un vast meniu traditional si international. Gradina de vara cu o capacitate de 300 locuri, va ofera alternativa organizarii nuntilor de vis in aer liber iar saloane private cu semineu si arhitectura rustica va stau la dispozitie pentru botezuri, petreceri aniversare si alte evenimente sociale.

Va puteti bucura de terase generoase amenajate cu fantani arteziene si o larga diversitate de flori pe timpul verii, putand beneficia de o atmosfera de neuitat alaturi de taraful de muzica populara al hanului. Piscina interioara a hotelului cu acces spre jacuzzi-urile exterioare si terasa de plaja va ofera posibilitatea de relaxare si de reincarcare cu energie intr-o viata cotidiana foarte solicitanta.

O excelenta alegere pentru sejururi personale sau de afaceri, Complexul Hanul Muresenilor poate oferii logistica necesara desfasurarii intalnirilor corporate pentru sesiuni de conferinte sau teambuilding dar in acelasi timp datorita pozitionarii sale in mijlocul naturii poate oferii o larga varietate de divertisment si turistilor individuali, trasee mountainbike, plimbari in aer liber, orientare turistica, off road, paintball si multe altele.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces persoane mobilitate redusă
Piscină acoperită
Restaurant
Sală de conferințe
Terasă
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Săcele , județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Complex Turistic Hanul Muresenilor din Săcele , județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Complex Turistic Hanul Muresenilor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!