Cabana Din Groapa Frumoasa

Rasnov Valea Glajeriei » Râșnov, Brașov » Localizare pe hartă
 „Daca vrei sa ai parte de linistie si o relaxare totala te asteptam la cabana din groapa frumoasa cabana este situata la 3 km distanta de orasul rasnov,pe valea glajeriei intr-o poiana mirifica numita groapa frumoasa.de aici poti admira superb m-tii bucegii“
Camere - Cabana Din Groapa Frumoasa
Tipul unității: Cabană

Daca vrei sa ai parte de linistie si o relaxare totala te asteptam la Cabana Din Groapa Frumoasa Cabana este situata la 3 km distanta de orasul Rasnov,pe Valea Glajeriei intr-o poiana mirifica numita "Groapa Frumoasa".

De aici poti admira superb M-tii Bucegii si Piatra Craiului. Aici uitii de vecini si de toate esti numai tu si natura care te inconjoara! Cabana dispune de 7 camere decorate cu bun gust in stil rustic echivalentul a 16 locuri,5 grupuri sanitare, living generos cu loc de luat masa si spatiu de relaxare cu plasma Tv, bucatarie complet utilata, terasa,foisor,grill,iaz cu peste,spatiu de joaca pentru copii,parcare.

De aici puteti ajunge cu usurinta la Cetatea Rasnov(3km),Castelu Bran(10km),Poiana Brasov(15km), Centrul olimpic de sarituri cu schiurile Valea Carbunarii.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Servicii și facilități camere
Televizor
Șemineu
Activități sportive și de agrement
Închiriere ATV
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Vodafone
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Râșnov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Cabana Din Groapa Frumoasa din Râșnov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Cabana Din Groapa Frumoasa? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!