Vila Anca

Str. Fantanita Calugarului Nr. 2 » Poiana Brașov, Brașov » Localizare pe hartă
 „Calitate, servicii, seriozitate!“
Camere: 4
Total locuri: 8
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Vila Anca
Tipul unității: Vilă

Vila Anca este situata in centrul statiunii Poiana Brasov, vis-à-vis de complexul Favorit. Constructie noua si moderna, situata intr-o zona linistita si cu mult soare, are o vedere superba spre muntele Postavarul si partia Bradul.

Curtea generoasa si imprejmuita, prevazuta cu porti actionate electric, dispune de locuri de parcare, foisor cu mobilier de gradina si grill. Cu un living spatios si bucatarie deschisa, vila "Anca" mai are la parter o terasa cu vedere spre curte si un wc de serviciu.

La etaj sunt dispuse 3 dormitoare cu pat matrimonial, o baie cu jacuzzi si una cu cabina de dus. In mansarda, se afla un pat matrimonial si un spatiu generos pentru joaca copiilor.

Rezervarea devine ferma dupa achitarea unui avans de 30% din valoarea cazarii, iar diferenta la sosirea in vila.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Spaniolă • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Schimb valutar
Servicii și facilități camere
Camere pt. fumători
Fier de călcat
Activități sportive și de agrement
Închiriere ATV
Închiriere hidrobicicletă
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Poiana Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Vila Anca din Poiana Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Vila Anca? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!