Rina Tirol

Str. Poiana Lui Stechil » Poiana Brașov, Brașov » Localizare pe hartă
Camere: 51
Apartamente: 4
Total locuri: 110
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
100 de locuri
Sală conferințe
de 20 locuri
Camere - Rina Tirol
Tipul unității: Hotel

Hotel Rina Tirol te invită să experimentezi rafinamentul tirolez în centrul Poienii Brașov. Ne mândrim nu numai cu o arhitectura unică în Poiană, ci și cu o multitudine de servicii şi facilităţi la cele mai înalte standarde.

Camerele sunt mobilate și utilate astfel încât să te simți confortabil și să ai totul la dispoziție. În plus, te poţi răsfăţa cu saună, jacuzzi şi masaj. Te așteptăm în orice moment al zilei la restaurantul Hotel Rina Tirol Poiana Braşov cu o ambianță caldă și preparate din bucătăria românească și internațională pregătite cu har de maestrul nostru bucătar.

Fie că te afli în Poiana Brașov în vacanță sau pentru afaceri, sejurul la Hotel Rina Tirol îți va depăși cu siguranță așteptările. Sălile de conferință Viena și Burg sunt echipate cu aparatura necesară unei întâlniri reușite. Iar evenimentele pe care le organizăm sunt marcate de eleganță și profesionalism.

Trăiește experiența unic tiroleză.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Sală de conferințe
Zonă de joacă pt. copii
Activități de relaxare și înfrumusețare
Jacuzzi - platit
Facilități baie
Baie cu vană
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Poiana Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Rina Tirol din Poiana Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Rina Tirol? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!