RINA VISTA

Str. Valea Sticlariei Poiana Brasov » Poiana Brașov, Brașov » Localizare pe hartă
Camere: 106
Total locuri: 212
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
300 de locuri
Sală conferințe
de 120 locuri
Camere - RINA VISTA
Tipul unității: Hotel

Hotel Rina Vista te provoacă să trăieşti pasiunea pentru Poiana Braşov. Pârtiile şi traseele montane sunt aproape, iar noi te răsfăţăm cu o varietate largă de servicii şi confort desăvârşit.

Hotelul e aproape de centrul de echitație, iar dacă vrei o experiență de neuitat, încearcă să zbori cu planorul sau parapanta.

După o zi în aerul curat de munte, te răsfăţăm cu saună şi masaj. Iar maestrul nostru bucătar îţi stă mereu la dispoziţie cu preparate variate, atât din bucătăria internațională, cât și din cea cu specific autohton.

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Balcon
Cablu TV
Senzori de fum
Activități sportive și de agrement
Închiriere biciclete
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Poiana Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la RINA VISTA din Poiana Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la RINA VISTA? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!