Acasa la Dracula

Str. Poiana lui Stechil Nr. 22 » Poiana Brașov, Brașov » Localizare pe hartă
Camere - Acasa la Dracula
Tipul unității: Hotel

Va invitam într-una dintre cele mai frumoase statiuni montane ale României. Se poate afirma cu certitudine ca turistii care au vizitat statiunea Poiana Brasov au petrecut clipe deosebite.

Potentialul sau turistic aduce statiunii un binemeritat renume, si anume Poiana Soarelui, mai ales datorita amplasarii într-un cadru natural deosebit si climatului favorabil turismului în orice perioada a anului, fiecare anotimp având o încarcatura specifica.

Unul din cele mai elegante, comfortabile si stilate locatii din statiune, construit în 2005 în Poiana Brasov ca un hotel DeLuxe, poarta denumirea de “Acasa La Dracula”, având o nota special diferita fata de ansamblul de hoteluri si restaurante din Poiana Brasov.

Acesta reprezinta o constructie cu un puternic specific local, legata de legenda “Dracula”, un punct de atractie pentru mii de turisti, unde acestia vor intra într-o atmosfera de epoca. Combinând standardele înalte ale serviciilor oferite cu permanenta atentie la detalii, veti descoperi un confort luxos, o bucatarie delicioasa, facilitati moderne ale celor 18 camere de oaspeti.

Daca în alte hoteluri, camerele sunt doar un loc pentru odihna, va anuntam ca dormitoarele noastre ofera mult mai mult. Linistit si retras, departe de aglomeratia orasului, Hotelul "Acasa La Dracula" este locul ideal unde te poti reculege si unde poti dormi linistit, stiind ca totul este sub control. In plus, special prezentam Restaurantul “Castel” si Restaurantul “Anastasia”.

Elegant, Intim, Încântator, Delicios sunt cuvintele care descriu restaurantele noastre. Savoarea unica a bucatariei internationale dar si a celei traditionale romanesti o descoperiti în cadrul restaurantelor noastre. Arhitectura, dotarile si facilitatile le confera restaurantelor un aer de originalitate si intimitate

Pentru o pauza bine meritata, va invitam în centrul Spa al hotelului, situat in demisolul hotelului. Patrundeti într-o lume moderna si benefica, un spatiu de relaxare si înfrumusetare revolutionar care va transforma sejurul dvs într-o reverie. Centrul Spa al Hotelului Acasa La Dracula este o combinatie între aparatele ultra-moderne, produsele cosmetice de lux si personalul specializat. Barul de zi, sala de conferinte multifunctionala “Sighisoara” echipata cu aparatura de ultima generatie, parcare securizata, asigura o ambianta placuta agreata de turisti.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces persoane mobilitate redusă
Recepție non-stop
Restaurant
Transport auto de la aeroport - platit
Activități de relaxare și înfrumusețare
Spa - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Poiana Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Acasa la Dracula din Poiana Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Acasa la Dracula? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!