cabana3stejari

» Jibert, Brașov » Localizare pe hartă
Camere: 10
Total locuri: 20
Check-in de la: 16
Check-out până la: 12
Restaurant de
65 de locuri
Camere - cabana3stejari
Tipul unității: Cabană

Bine aţi venit la Pensiunea Cabana 3 Stejari !

Pensiunea Cabana 3 Stejari este situată în apropiere de localitatea Dacia, la circa 10 km de oraşul Rupea, în judeţul Braşov. Este o cabană construită din lemn, aşezată într-un peisaj specific transilvan de dealuri împădurite, în zona Podişului Hârtibaciu, unde vara găsiţi odihnă şi relaxare în umbra răcoroasă a falnicilor stejari şi brazi, iar în vreme de iarnă vă puteţi bucura de atmosfera de basm a peisajului îmbrăcat în stratul alb al zăpezii.

În această zonă de calm şi linişte se pot face drumeţii, dar vă putem oferi şi plimbări cu trăsura sau cu maşina, iarna desigur minunate plimbări cu sania trasă de cai. De asemenea, există şi posibilitatea de a practica călăria. Amatorii pot participa la vânătoare, iar iubitorii naturii pot „vâna” imagini de plante sau animale sălbatice. Un sejur la Cabana 3 Stejari este şi un bun prilej de a cunoaşte obiceiurile tradiţionale din zonă şi de a gusta mâncăruri specific ardeleneşti sau vânătoreşti, din propria noastră producţie, precum şi de a vizita obiectivele turistice din împrejurimi (din Dacia şi din satele aparţinând de comuna Jibert, cetatea de la Rupea sau cetatea Făgăraşului)

Localizare Pensiunea Cabana 3 Stejari: Oraşul Rupea este situat pe şoseaua naţională E60, cam la jumătatea distanţei dintre Braşov şi Sighişoara (60 km de Braşov, 50 km de Sighişoara). Înconjurând orasul Rupea, pe centură, se coteşte pe drumul judeţean spre satul Dacia, se continuă spre Jibert, iar după 2 km se face stânga, pe un drum forestier, ajungând la pensiunea Cabana 3 Stejari.

Facilități și servicii »

Activități sportive și de agrement
Drumeții
Facilități baie
Duș
Activități agroturistice
Activități fermă și gospodărie
Cai de călărie
Vânătoare
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Jibert, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la cabana3stejari din Jibert, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la cabana3stejari? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!