Padina Ursului

Fundata, Str. Principala 210 E » Fundata, Brașov » Localizare pe hartă
 „Turism de afaceri la inaltime !“
Camere: 50
Apartamente: 5
Check-in de la: 18:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
110 de locuri
Sală conferințe
de 100 locuri
Camere - Padina Ursului
Tipul unității: Pensiune

Fondat in anul 1999, prin decizia familiei Marian Radoi de a renunta la o viata agitata intr-o metropola aglomerata, complexul Padina Ursului, va asteapta , in localitatea fundata judetul brasov.

Situata la o altitudine de 1380 m, departe de aglomeratia cotidiana din zona bran - moeciu- 15 km si zona brasov- 45 km complexul va sta la dispozitie cu un numar de 58 de spatii cazare, repartizate astfel: 34 de camere twin, 9 camere matrimoniale, 2 camere triple si 5 apartamente, piscina interioara incalzita , patru sali de conferinta, living servit masa 100 locuri, living servit masa 24 locuri si living servit masa 40 locuri.

In pensiunea poiana bradului***** 11 camere twin, restaurant 24 persoane -living cu bar si semineu –in Pensiunea Padina Ursului ***** 5 apartamente, 2 camere triple, 6 camere twin, restaurant cu 40 locuri, salon nefumatori 16 locuri, bar, semineu, sala de conferinta gama= 25 locuri si delta= 25 locuri iluminate natural pe timp de zi – in vila Padina Ursului **** - centrul de instruire si turism de afaceri — 17 camere twin, 9 camere matrimoniale, restaurant 100 locuri cu bar si semineu, o sala de conferinte alpha de 100 locuri , o sala de conferinte beta de 20 locuri, iluminate natural pe timp de zi , masa biliard, centru spa - accesul la piscina acoperita, sauna, sala fitness este posibil prin interior, din toate cele trei corpuri de cladire.

Organizam toate activitatile outdoor de genul tiroliana,punte suspendata,treasure hunting,paintball ,tir cu arcul, plimbari cu jeep off road,atv, activitatile sunt asigurate de catre specialisti instruiti si autorizati

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Leagăn pt. copii
Activități de relaxare și înfrumusețare
Sală de fitness - platit
Facilități baie
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Fundata, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Padina Ursului din Fundata, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Padina Ursului? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!