Mountain Retreat

Fundata » Fundata, Brașov » Localizare pe hartă
Camere - Mountain Retreat
Tipul unității: Pensiune

Mountain Retreat Fundata imbina luxul cu natura, oferind astfel mijlocul perfect pentru inlaturarea stresului si recuperarea fortelor. Peisajul inconjurator este de o frumuseta inestimabila iar aerul tare de munte creaza apetitul necesar savurarii delicoaselor preparate traditionale . Serviciile noastre se muleaza pe preferintele clientului, scopul nostru fiind oferirea unui pachet turistic complet si profesionist.

Locatia dispunde de un apartament cu doua dormitoare,o camera dubla si o suita cu doua locuri, trei bai, living, salon pentru luat masa, bucatarie si o vedere panoramica de exceptie completate de finisaje de top si o servire pe masura

Activitatiile propuse de Mountain Retreat sunt multiple, si incoporeaza atat activitati de interior cat si de exterior, daca sunteti un spirit aventuros va propunem un ghid experimentat : Ulise Galu, care va va incerca puterile in numeroase activitati sportive. Pentru cei pasionati de istorie si cultura va oferim excursii ghidate in localitatile cu iz medieval: Brasov, Bran, Rasnov, Viscri.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Terasă
Activități sportive și de agrement
Șah / Table
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Fundata, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Mountain Retreat din Fundata, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Mountain Retreat? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!