Dejani

Loc. Dejani, Com. Recea » Dejani, Brașov » Localizare pe hartă
 „Relaxare , deconectare, reincarcare cu energia muntilor!“
Camere: 5
Total locuri: 10
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Dejani
Tipul unității: Cabană

Va invitam sa petreceti un week-end sau o saptamana pline de relaxare si liniste, intr-un decor de poveste pe valea turistica Dejani. Situata la poalele Muntilor Fagaras, la 20 de minute de drumetie de manastirea Dejani si la 20 km fata de Complexul turistic Sambata de Sus, zona este linistita si permite iesirea din agitatia zilnica. Cabana e compusa din 5 camere astfel: living cu terasa de 17 mp, 4 dormitoare fiecare cu balcon, 2 bai, 1 bucatarie complet mobilata si utilata, camara si camera tehnica. Utilitati: curent electric si apa de la put cu hidrofor, incalzire si apa calda de la centrala pe lemne+boiler electric. Finisaje interior gresie, faianta, parchet, tamplarie de lemn cu termopan. La exterior alei cu dale de pavaj, garaj pt. o masina, foisor, parau cu albia amenajata pe proprietate.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Piscină descoperită
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Dejani, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Dejani din Dejani, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Dejani? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!