Dolce Far Niente

Str. Lupeni Nr. 11 » Brașov, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Dolce Far Niente
Tipul unității: Pensiune

Visul de a avea o pensiune a inceput cu mai multi ani in urma dar el s-a realizat in primavara anului 2004, cand am reusit finalizarea constructiei si am deschis oficial pensiunea "Dolce Far Niente".

Catalin si Cosmina vor avea grija ca sejurul Dumneavoastra aici sa fie cat mai placut iar serviciileoferite de catre pensiunea "Dolce Far Niente" sa se ridice la standardul asteptarilor Dumneavoastra.

Experienta noastra in acest domeniu este vasta, iar faptul ca am lucrat opt ani intr-o companie americana in domeniu ne recomanda.

Aerul familial face ca pensiunea noastra sa fie locul ideal pentru a petrece sejurul Dumneavoasta la poalele muntelui Tampa.

Pensiunea "Dolce Far Niente" dispune de 7 camere duble, toate dotate cu bai cu dus,televizor si antena satelit, confortul fiind la cele mai inalte standarde.

Micul dejun inclus in pretul cazarii se poate servi in sala de mese special amenajata pentru acest lucru.

Pensiunea "Dolce Far Niente" mai dispune de o curte interioara cu foisor. In curte este amenajat si un gratar ce sta la dispozitia clientilor nostri.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Grădină
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Încălzire centrală
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Dolce Far Niente din Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Dolce Far Niente? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!