Pensiunea Leo

Strada Dobrogea, Nr. 15 » Brașov, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 15
Apartamente: 3
Total locuri: 34
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
20 de locuri
Camere - Pensiunea Leo
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Leo este situata in imediata vecinatate a Centrului Civic al Brasovului, la o distanta de cateva minute de Gara Brasov, Sala Sporturilor, International Trade Center (ITC) si Patinoarul Olimpic, intr-o zona linistita, de case. Dotarile si personalul garanteaza confortul, siguranta, discretia si o ambianta placuta pentru turisti.

Capacitatea totala de cazare este de 34 de locuri, dispuse astfel:

- 6 camere duble matrimoniale (pat matrimonial de 2 persoane);

- 6 camere duble twin (2 paturi de o persoana);

- 3 apartamente (doua cu capacitate 3 persoane si unul cu capacitate de 4 persoane);

Observatie: cazarea în regim single se face in camerele duble si matrimoniale, la tarif de camera single, in limita locurilor disponibile.

Micul dejun este inclus in pret, iar pentru servirea acestuia exista un salon cu capacitate de 20 locuri. Servirea pranzului si cinei sunt de asemenea posibile.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Plata cu cardul
Recepție non-stop
Spălătorie - platit
Activități sportive și de agrement
Șah / Table
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Leo din Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Leo? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!