Pasul Caprioarei

Str. Piscul Ioanei Nr. 1082 Poiana Marului, Brasov » Brașov, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 8
Total locuri: 16
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Camere - Pasul Caprioarei
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Pasul Caprioarei se afla in localitatea Poiana Marului, zona Plaiul Foii, Masivul Piatra Craiului la granita cu Muntii Persani, langa Zarnesti, Judetul Brasov in Tara Barsei, la 12 km de Rasnov, 25 km de Poiana Brasov, 20 de km de Brasov si 16 km de Bran.

Oferind o imagine panoramica a Muntilor Piatra Craiului si Bucegi precum si asupra zonei Plaiul Foii, Zarnesti, imbina confortul si frumusetea naturii din Tara Barsei.

Drumul de acces porneste din localitatea Poiana Marului aflata pe DN 73a, este in urcare pana la 800 m,pietruit, forestier, avand o distanta de numai 900 m.

Va invitam sa va relaxati intr-o zona montana inedita prin frumusetea naturii oferindu-va conditii de cazare deosebite.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Internet
Servicii și facilități camere
Balcon
Facilități baie
Baie proprie
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pasul Caprioarei din Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pasul Caprioarei? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!