Pensiunea Italiana

Strada Lungă, Nr. 70 » Brașov, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Italiana
Tipul unității: Pensiune

Asezata in centrul istoric al Brasovului (principalul oras turistic din Romania), intr-o superba cladire declarata monument istoric, Pensiunea Italiana este acreditata de catre Ministerul Turismului din Romania cu trei stele.

Acest lucru certifica standardele inalte de cazare oferite de pensiune, ce fac fata oricaror cerinte ale turismului modern actual.

Arhitectura cladirii, culorile calde, elementele decorative te duc cu gandul la o pensiune tipic italiana, de aici si denumirea aleasa. La aceste aspecte se adauga un mobilier nou si primitor, o curatenie exemplara si o intimitate absoluta.

Pensiunea Italiana beneficiaza de incalzire centrala proprie (rolul sobelor de teracota este pur decorativ), izolatie fonica si termica, locuri de parcare la cerere, o terasa care se poate transforma iarna intr-un salon inchis bine incalzit.

Alte servicii puse la dispozitia clientilor de Pensiunea Italiana

La cererea turistilor cazati la pensiunea noastra, putem organiza excursii pentru toate punctele de interes turistic din Brasov si imprejurimi. Cateva dintre principalele atractii turistice brasovene pot fi vizualizate aici.

SERVICII GRATUITE:

Apel de trezire dimineata, Rezervari bilete spectacole, Corespondenta : primire si trimitere, Parcare in curte, Chemare mijloc de transport - taxi, Asistenta ticketing transport (feroviar si aerian), Camera de bagaje,

SERVICII CU PLATA:

Xerox, Internet, Transmitere de documente prin fax :, Primire de documente prin fax, Spalatorie, Servicii de secretariat ( tehnoredactare ) si printare, Servicii de masaj, Doctor la cerere (pt turistii straini asigurati serviciile medicale platite pot fi rambursate inapoi de firma de asigurari), Curierat, Fizioterapie la cerere,

Cu aceasta oferta de cazare Pensiunea Italiana din Brasov reprezinta un loc ideal pentru cazare in orice anotimp si in orice scop.

Pensiunea Italana are un program de parteneriat cu MEDO firma ce ofera servicii medicale specializate.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces la Living
Cameră pt. bagaje
Chemare Taxi
Schimb valutar
Servicii tehnice, dotări business
Scanner - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Italiana din Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Italiana? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!