Ferma Agroturistica Floare De Maces

Rasnov Soseua Branului Nr. 8 » Brașov, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Ferma Agroturistica Floare De Maces
Tipul unității: Pensiune

Noi suntem o familie în care părinții Gheorghe Mihai si Cornelia Petronela lucrează împreună cu copii si nepotii Cristian Mihai, Carmen si Ana Iris si Corneliu Ioan, Beatrice si Lara Maria și angajat Vasile, care face parte din familie.

Puteți găsi la noi fructe, brânzeturi, lapte, carne de vită - mânzat și carne de miel, carne de pasare, oua de la ferma noastra și diverse produse agricole de la alți producători (vin, miere) in functie de anotimp.

Despre noi:

Ferma este situata în Transilvania, în inima Tarii Barsei, în mica zona Glajerie (la câtiva kilometri de Rasnov, de Predeal, de Busteni si de Bran sau Brasov), la rascrucea de drumuri între Valea Rasnoavei si pasul Rucar - Bran.

Noi suntem o familie în care părinții Gheorghe Mihai si Cornelia Petronela lucrează împreună cu copii si nepotii Cristian Mihai, Carmen si Ana Iris si Corneliu Ioan, Beatrice si Lara Maria și angajat Vasile, care face parte din familie,

Practicam agricultura traditionala, care ne permite sa oferim produse naturale si de calitate.

Ferma agroturistica Floare Maces, situata in zona Glajerie, aproape de Brasov Rasnov Predeal Bran Moeciu.

Avem un efectiv de 20 de oi, 5 vaci, Mili, Brandusa, Brumi, Brumarica, Domnica si un vițel Vivi, 4 porci și să nu uităm de "Coco"cu puii sai și cei doi cai, Doina, care are un pui de calut si Steluta.


Limbi străine vorbite la recepție » #

Facilități și servicii »

Activități sportive și de agrement
Rafting - platit
Închiriere biciclete
Închiriere ski-uri
Activități de relaxare și înfrumusețare
Jacuzzi
Activități agroturistice
Vânătoare
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Ferma Agroturistica Floare De Maces din Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Ferma Agroturistica Floare De Maces? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!