Paloma

Str. Nicolae Titulescu nr 21 » Brașov, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Paloma
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Paloma situata in Centrul Civic al Brasovului, ofera 16 - 18 locuri de cazare distribuite in 7 camere single, duble si de 3 locuri. Fiecare camera este dotata cu baie proprie cu dus, TV – cablu, internet si minibar. Gradina are amenajat loc de joaca pentru copii, gratar si parcare auto.

Oferim micul dejun si asiguram acces la bucatarie (frigider, cuptor cu microunde, cafetiera, toster, etc).

Pensiunea Paloma amplasata langa Politia Brasov si in imediata vecinatate a clinicii private de obstretica si ginecologie “Eva” Brasov, in zona de banci si birouri, se afla la distante aproximativ egale de principalele puncte de inters din Brasov: 10 – 15 minute de mers pe jos pana la Biserica Neagra, Piata Sfatului, drumul spre Poiana Brasov, Tampa, Aula Universitatii, Sala Sporturilor, Centrul expozitional “International Trade Center”, Gara.

La cerere asiguram:

servicii de spalat – calcat, informatii turistice (orar de vizitare obiective turistice, posibilitati de deplasare, etc), activitati de grup, rezervari mese la restaurant, mersul trenului, intermedieri inchirieri auto,

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Minibar
Facilități baie
Baie proprie
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Paloma din Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Paloma? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!