Casa Matei

Str. Lunga Nr. 103 » Brașov, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Casa Matei
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Casa Matei se afla in Municipiul Brasov pe una din principalele artere rutiere, pe strada Lunga, la numarul 103, la numai 5 minute de mers pe jos pana in centrul istoric unde se afla principalele obiective turistice din oras: Biserica Neagra, Casa Sfatului, Poarta Ecaterina, Turnul Alb, Turnul Negru, Bastionul Graft, strada Republicii, precum si cele mai frumoase parcuri din oras, Parcul Central si Parcul Ina Schaefler.

De asemenea, Pensiunea se afla in apropierea punctului de plecare catre Poiana Brasov, cea mai renumita statiune montana din Romania.

Pensiunea Casa Matei cuprinde 1 camera dubla standard cu 2 paturi, 3 camere duble superioare cu pat matrimonial si canapea extensibila si o suita pe 2 nivele cu scara interioara, cu pat matrimonial.

Capacitatea de cazare: 10 locuri standard (+ 6 locuri pe canapelele extensibile cu care sunt dotate camerele). Pe langa spatiile de cazare Pensiunea Casa Matei dispune de un living spatios si un salon pentru servirea micului dejun. Toata Pensiunea este amenajata cu mobilier din lemn masiv, fiecare camera are baie proprie cu dus sau cada, tv si cablu tv, internet wireless gratuit.

Pensiunea Casa Matei mai poate pune la dispozitia clientilor sai facilitati de transport in conditii deosebite si la preturi convenabile.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Internet
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Matei din Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Matei? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!