Hotel Gott

Str Johann Gott » Brașov, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 21
Apartamente: 1
Total locuri: 43
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
70 de locuri
Sală conferințe
de 40 locuri
Camere - Hotel Gott
Tipul unității: Hotel

Intr-un melanj de trecut si prezent, de istorie si contemporaneitate, Gott Hotel este situat la poalele Tampei, in Centrul Vechi al orasului Brasov, fata in fata cu Centrul Cultural Reduta, la doar cativa metri de Biserica Neagra si Piata Sfatului.

Hotelul beneficiaza de o panorama deosebita, avand vedere spre Piata Sfatului, Biserica Neagra si muntele Tampa.

Cele 21 de camere ale hotelului sunt locul ideal pentru a scapa de agitatia citadina, pentru a avea parte de liniste si odihna. Atmosfera agreabila si relaxanta, reiese dintr-un echilibru perfect si studiat intre materiale, mobilier si accesorii.

Cu mobilier functional si modern, decorate cu distinctie, o combinatie originala de culori, forme si materiale, camerele noastre reprezinta un spatiu excelent de relaxare dupa o excursie sau o zi grea de munca.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Apel trezire / Wake-up call
Panoramă, privelişte
Seif
Încălzire centrală
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Gott din Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Gott? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!