Hotel Belvedere Brasov

Str. Stejarisului Nr. 11 » Brașov, Romania » Localizare pe hartă
 „Calitate la inaltime“
Camere: 22
Apartamente: 3
Total locuri: 52
Check-in de la: 14 00
Check-out până la: 12 30
Restaurant de
140 de locuri
Sală conferințe
de 30 locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Hotel Belvedere Brasov
Tipul unității: Hotel

Hotelul Belvedere este situat la 600 de metri de centrul oraşului Braşov, pe drumul care duce spre Poiana Braşov, oferind vederi pitoreşti ale Braşovului, Munţilor Postăvaru şi Bucegi.

Camerele confortabile şi elegant decorate au aer condiţionat individual şi sunt dotate cu toate facilităţile necesare. În baie se oferă papuci de casă comozi şi halat de baie călduros.Mai mult

La ultimul etaj se află un restaurant cu capacitatea de până la 150 de persoane, care serveşte delicioase mâncăruri româneşti şi din bucătăria internaţională. Restaurantul Belvedere oferă o vedere panoramică atat asupra munţilor cat si a orasului Brasov .

Aici se pot organiza nunţi, întâlniri de afaceri şi team-building.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Lift / Ascensor
Terasă
Transport auto de la aeroport - platit
Activități sportive și de agrement
Închiriere Snowmobil
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Belvedere Brasov din Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Belvedere Brasov? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!