PRINCESS CLUB

Strada Poiana Lui Branca nr 30 » Brașov, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 20
Total locuri: 40
Check-in de la: 14
Check-out până la: 12
Restaurant de
60 de locuri
Camere - PRINCESS CLUB
Tipul unității: Hotel

Bine ati venit in Poiana Brasov, perla coroanei turismului montan din Romania.

Lasati-va cuprinsi de vraja ei, de peisajele alpine ce par a fi desprinse din povesti, de piscurile inzapezite chiar si vara, de atmosfera de distractie si veselie specifica statiunilor de schi.

Popositi si cazati-va la "PRINCESS CLUB" o noua stea aparuta de curand in constelatia de hoteluri de inalta tinuta din Poiana Brasov.

Cele 20 de camere duble sunt mobilate si echipate dupa inalte standarde cu toate facilitatile (telefon, internet, halate, etc. obligatorii cerute de clasificarea de 4 stele.

Elegant, rafinat si totusi deosebit de familiar, restaurantul de 80 de locuri este deservit de personal cu inalta calificare in domeniu, ofera meniuri diverse din bucataria traditionala romaneasca dar si gustoase specialitati internationale.

Barul si cafeneaua situate la parter ofera o gama larga de bauturi, cafea si cocktailuri.

Sala de conferinta cu capacitate de 25 de locuri, situata tot la parter garanteaza, prin dotarea adecvata si o priveliste superba a varfului Postavarul, intruniri de succes, dineuri si evenimente speciale.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Televizor
Facilități baie
Baie proprie
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la PRINCESS CLUB din Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la PRINCESS CLUB ? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!