Garden Club

B-Dul Grivitei, Nr. A48 » Brașov, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 15
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
80 de locuri
Camere - Garden Club
Tipul unității: Hotel

Complexul turistic Garden Club este situat la ieșirea din Brașov către Târgu Mureș / Sighisoara, pe bulevardul Griviței nr.A48. Garden Club este o gazdă perfectă atât pentru invitați, cât și pentru persoane oficiale, grupuri turistice, oameni de afaceri și oaspeți ai Brașovului. Complexul va pune la dispoziție un hotel cu 15 camere, un restaurant, terasă, corturi pentru evenimente, o gradina, o piscina in aer liber si o atmosfera de neuitat.

Hotelul Garden Club este clasificat la 3 stele si a fost deschis in toamna 2008. Serviciile de cazare in Brasov va sunt ofertite prin cele 15 camere duble, dotate cu baie proprie, TV, mobilier de lemn si calitate de patru stele.

Restaurantul Garden Club are o capacitate de 80 de locuri si va ofera un spatiu de desfasurare pentru masa, intalnire de afaceri, nunta, cununie sau orice alt eveniment, care doriti sa se faca intr-un cadru intim, luminos si cu mancare excelenta.

Piscina Garden Club este situată in curtea complexului si este in aer liber. Confortul, dotările si serviciile oferite vor face ca evenimentele organizate în locația noastră să fie de neuitat.

Vă punem la dispoziție logistica necesară pentru organizarea de evenimente, prin cortul de evenimente cu o capacitate de 220 de persoane, așezat în fața piscinei.

Dincolo de masa excelentă și serviciul impecabil atuul nostru este ambianța placută, intimă și relaxantă.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Recepție non-stop
Servicii și facilități camere
Balcon
Telefon
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Orange
Acoperire Telekom
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Garden Club din Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Garden Club? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!