Astra

Str. Panselelor, Nr. 2 » Brașov, Romania » Localizare pe hartă
 „Cazare si mancare pentru fiecare!“
Camere: 45
Total locuri: 134
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Sală conferințe
de 30 locuri
Camere - Astra
Tipul unității: Hotel

Situat in Brasov, in cartierul Astra, pe strada Panselelor nr. 2, la doar 15 minute de Centrul Civic si Gara Brasov si la 20 de minute de Piata Sfatului si Biserica Neagra, Hotelul Astra este locatia potrivita atat pentru turistii dornici sa viziteze orasul cat si pentru grupurile de tineri sau sportivi care participa la divese evenimente organizate in zona.

Camerele si baile au dimensiuni deosebit de generoase si sunt dotate cu mobilier nou de buna calitate, televizoare LCD cu diagonala mare, mini frigidere, acces WI-FI gratuit. Parcarea este generoasa, luminata si monitorizata video si este ofertita gratuit clientilor hotelului.

Hotelul se remarca prin calitatea spatiilor din imobil cat si a serviciilor oferite cu deosebita atentie clientilor, la cel mai bun raport calitate-pret din Brasov. De asemenea la cererea clientilor, se pot organiza activitati in aer liber, gratare si focuri de tabara in curtea hotelului, intr-un mediu linistit in vecinatatea padurii.

La parterul hotelului functioneaza un resturant cu 140 de locuri unde se poate servi micul dejun, dejunul si cina. Dispunem de asemenea de o eleganta sala de evenimente unde se pot organiza nunti, botezuri si alte evenimente festive. Dispunem de asemenea si de o sala de conferinte.

Personalul hotelului este format din profesionisti in industria ospitalitatii, fiind pregatit sa va ofere servicii la cele mai inalte standarde, pentru un sejur reusit.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Chemare Taxi
Curte
Internet
Parcare interioară
Plata cu cardul
Recepție non-stop
Restaurant
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Apel trezire / Wake-up call
Cablu TV
Minibar
Televizor
Încălzire centrală
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Sală de petreceri
Activități agroturistice
Foc de tabără
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Astra din Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Astra? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!