Grand Hotel Brasov

Str. Garii Noua Nr 6 » Brașov, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 20
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
40 de locuri
Sală conferințe
de 60 locuri
Camere - Grand Hotel Brasov
Tipul unității: Hotel

Fie ca va bucurati de o vacanta sau pur si simplu incercati sa evadati din viata cotidiana, Grand Hotel va ofera camere cu un design unic si un confort sporit, create pentru a satisface si cele mai exigente cerinte.

Cateva dintre facilitatile de care va puteti bucura sunt: acces cu cartela magnetica ,televizor cu cablu TV ,birou de lucru ,telefon in camera si in baie , acces gratuit la internet high speed, minibar, jacuzzi, sauna, masaj, fitness, room-service, sala de conferinta, bar, restaurant, parcare pazita .

Hotelul se adapteaza oaspetilor care calatores in scop de afaceri, punand la dispozitie doua sali de conferinte complet dotate, receptionarea si transmiterea mesajelor prin fax si internet wireless .

De asemenea cuplurile proaspat casatorite si nu numai, pot avea parte de surprize inedite si clipe de neuitat in camerele cu un design special, dotate cu jacuzzi si special decorate.

Asadar, va asteapta oricare dintre cele 17 camere duble , 2 single sau apartamentul , pentru a va simti rasfatati , relaxati si pentru a gusta din luxul si atmosfera unica oferita de Grand Hotel.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Serviciu de călcat îmbrăcăminte - platit
Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Balcon
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Orange
Scanner - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Grand Hotel Brasov din Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Grand Hotel Brasov? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!