Hostel Casa Dragonilor

Str. Nicolae Balcescu, Nr. 12 » Brașov, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 42
Total locuri: 333
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 10:00
Camere - Hostel Casa Dragonilor
Tipul unității: Hotel

Hostel Casa Dragonilor – Brasov. Construit intr-o cladire istorica din centrul Brasovului, cu o arhitectura aparte, este locul excelent pentru a cunoaste alti turisti si schimba impresii din calatorii, dar si punctul de plecare pentru noi aventuri.

Dupa vizite lungi printr-un oras cu o frumoasa isorie si cele mai cautate atractii turistice din tara, stii ca revii sa te odihnesti intr-un loc primitor si relaxant.

Pentru a vă bucura de vacanță la Hostel Casa Dragonilor, vă recomandăm cele mai bune evenimente și atracții din Brașov și împrejurimilile sale.

Hostel Casa Dragonilor este locul unde găsești cea mai bună cazare, cu personal calificat, zonă comună confortabilă cu o atmosferă prietenoasă și cu un bar unde poți savura băuturi de calitate, totul al un preț corect.

Cel mai nou hostel din oraș, Casa Dragonilor, situat în centrul Brașovului, la cinci minute distanță de importantele atracții ale orașului de sub Tâmpa, vă așteptă cu oferte avantajoase. Toți turiștii care fac rezervări la hostelul noustru din Brașov vor primi o intrare gratuită la Natura Parc®, cel mai mare parc sportiv și de agrement din țară.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Plata cu cardul
Recepție non-stop
Activități sportive și de agrement
Masă de biliard
Șah / Table
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hostel Casa Dragonilor din Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hostel Casa Dragonilor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!