Complex Turistic Puntea Dilicii

Valea Glajeriei,rasnov » Brașov, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Complex Turistic Puntea Dilicii
Tipul unității: Cabană

Ne-am gandit ca este cazul sa renuntam la gresie ,faianta,rigips si gaz si am ales numai lemn masiv,piatra si foc in vatra.

Toate acestea pentru a te ajuta sa te intorci in mijlocul naturii. Daca vrei o contopire dintre trecut si servicii la nivelul civilizatiei actuale,sau mai clar intre vechi si nou...nu ai decat sa vi la noi.Pentru tine si prietenii tai apropiati avem 20 de locuri in camere duble sau single.

Faptul ca aici in aer liber,departe de ochii lumii,poti face plimbari prin imprejurimi fie ca este vorba de M-tii Bucegi traseu de 4 ore pana la Cabana Malaiesti,Poiana Brasov 17 km unde veti putea schia,sari cu parapanta,inota,Bran 17 km,celebru din cauza muzeului Castelul Bran,partia de schi de aici,iarna va poate oferi o alternativa la Poiana Brasov,Brasov 17 km....

Evident nu va trebui sa ratati excursia la Cetatea Rasnov unde pe langa privelistea asupra orasului care va va indemna la fotografii,mai puteti admira noul muzeu..

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Bucătărie proprie echipată
Cablu TV
Frigider
Activități sportive și de agrement
Închiriere ATV
Activități agroturistice
Foc de tabără
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Complex Turistic Puntea Dilicii din Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Complex Turistic Puntea Dilicii? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!