Garsoniera Antonella

Brasov, str.de Mijloc nr.32 » Brașov, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 1
Total locuri: 2
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Garsoniera Antonella
Tipul unității: Apartament în regim hotelier

Dispunem de o garsoniera cu acces separat situata intr-o curte cu aspect medieval, este o constructie noua si dotata la standarde moderne de calitate si confort. Garsoniera are in componenta o camera cu un pat dublu (capacitate 2 persoane), cablu tv, bucatarie mobilata , o baie cu dus.

Parcarea este gratuita.

Preturile sunt accesibile fiind o alternativa reala a cazarii de la hotel pentru tarifele practicate si serviciile de calitate, astfel incat cazarea poate fi un real succes daca alegeti Garsoniera Antonella ! Va asteptam!

In cazul in care nu confirmati telefonic sau prin email rezervarea dumneavoastra aceasta va fi anulata.

Suntem localizati la 15 minute de mers pe jos pana in Piata Sfatului, unde puteti vizita Biserica Neagra, Muzeul de Istorie Casa Sfatului sau puteti sa urcati pe muntele Tampa sa va bucurati de o panorama superba. La 20 minute de mers pe jos se afla Autogara de unde puteti lua busul daca doriti sa vizitati Castelul Bran

 

 Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Servicii și facilități camere
Bucătărie proprie echipată
Senzori de fum
Facilități baie
Duș
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Garsoniera Antonella din Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Garsoniera Antonella? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!