Casa Tolstoi

Str. Livadie 32 » Bran, Brașov » Localizare pe hartă
 „Acasa - la munte!“
Camere - Casa Tolstoi
Tipul unității: Pensiune

Despre Pensiunea Casa Tolstoi Bran

Un loc perfect pentru a incepe vacanta la munte! Redescopera natura, relaxarea in linistea muntelui sau testeaza limitele prin drumetii sau mountainbike!

Situata la intrarea in Bran, in aproprierea castelului Bran si cetatii Rasnovului, Casa Tolstoi se afla intr-o zona linistita si verde de unde pot fi admirate masivele Bucegi si Piatra Craiului. Finalizata in octombrie 2007 Casa Tolstoi va ofera intimitate, elaganta si caldura intr-un ambient placut cu 10 camere spatioase, fiecare camera cu baie proprie, interior elegant, living de peste 100 metri patrati, 2 terase, parcare proprie.

Ne vom stradui sa te facem sa revii oricind in Casa Tolstoi!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Frigider
Senzori de fum
Telefon
Televizor
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bran, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Tolstoi din Bran, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Tolstoi? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!